Hersengym

Hét tofste sport- en spelfeest van 2023!

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond is jarig en 150 jaar geworden. Hoera! Komen jullie op 31 mei naar ons feest in het Spoorwegmuseum in Utrecht? Wij organiseren de HERSENGYM speciaal voor alle scholieren in de regio Utrecht. Maar uiteraard zijn alle schaakliefhebbers welkom. Want er is op 31 mei nog veel meer te doen in het Spoorwegmuseum!

Bijvoorbeeld de regionale kampioenschappen schoolschaaktoernooien voor het Basisonderwijs en het Voortgezet Onderwijs. Wil jij daar met een schoolteam aan meedoen en een ticket voor het Nederlands Kampioenschap winnen? Meld je dan aan via de rode knop!

HERSENGYM: Uniek evenement voor kids

Bij dit unieke evenement draait alles om sport, spel en vooral plezier. Want alles begint met plezier maken natuurlijk. Tijdens ons feest toveren we het Spoorwegmuseum om in de HERSENGYM. Oftewel een plek waar we onze hersenen trainen en bewegen! Dit doen we samen met straatvoetballers, jeu de boules en tafeltennis. En natuurlijk schaken we ook op die dag. Er zijn simultaans, toernooien en nog veel meer toffe schaakactiviteiten. Daarnaast heeft het Spoorwegmuseum zelf ook allerlei leuks, dus mis het niet!

Activiteit bij de Hersengym
Straatvoetbal

Zelf weten hoe laat je komt

Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 13.00 uur en het middagprogramma van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze blokken mag je zelf weten hoe laat je komt: meespelen kan altijd! Laat ons wel even weten dat jullie naar de HERSENGYM komen. En moet hoeveel jullie komen. Aanmelden kan via de blauwe knop! Willen jullie graag komen, maar hebben jullie geen vervoer? Wij denken heel graag met jullie mee. Geef op het aanmeldformulier door of je school hulp nodig heeft om bij het Spoorwegmuseum te komen en wij zoeken samen met jullie naar een goede logistieke oplossing!

Activiteit bij de Hersengym
Tafeltennis

Laat ons weten of je bij de HERSENGYM bent!

Hebben jullie er al zin in? Wij ontzettend! En voor alle scholieren hebben we ook nog een leuke goodiebag om mee naar huis te nemen. Wij zouden het ontzettend gaaf vinden als jullie op ons feestje komen. Laat je ons weten of jullie van de partij zijn? Tot de 31e!

Vragen of opmerkingen?

Wil je als school meedoen aan HERSENGYM of een van de schaaktoernooien en kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Eric van Breugel. Bel naar 06 51 52 20 45 of stuur een mail naar evbreugel@schaakbond.nl.

Partners

Jubileum nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom 150 jaar KNSB en sluit je aan bij 5.000+ schaakliefhebbers. 

Maandelijks maak je ook nog kans op mooie prijzen en ben jij de eerste die meer te weten komt over Mr. X.