Jubileumcadeau: scholen blij met DGT Club Packs

Erwin Post van De Brêge (rechts), een school voor praktijkonderwijs in Leeuwarden, is blij met de schaakspellen voor zijn school.

De KNSB viert dit jaar het 150-jarig jubileum en ook het Nederlandse schaakbedrijf Digital Game Technology (DGT) heeft een jubileum, want DGT bestaat 30 jaar. Vanwege die mooie verjaardagen heeft DGT 150 DGT Club Packs cadeau gedaan aan de KNSB. De KNSB heeft deze aan de regionale bonden gegeven om ze aan scholen te verstrekken. Een Club Pack bestaat uit 10 schaakspellen.

Een DGT Club Pack bestaat uit 10 schaakspellen (stukken en borden).

Inmiddels worden de DGT Club Packs al op tal van plaatsen uitgedeeld en de scholen zijn er natuurlijk maar wat blij mee. Deze week maakte de Friese Schaakbond een begin met het uitreiken van de Club Packs. Zo werd door Jan Hibma, voorzitter van de Friese Schaakbond, een Club Pack uitgereikt aan Erwin Post van De Brêge, een school voor praktijkonderwijs in Leeuwarden.

Erwin is docent en stagecoach en begint op 9 januari met het geven van schaaklessen aan leerlingen die zich hier voor hebben opgegeven. Erwin liet weten dat het materiaal als geroepen komt. Andere scholen volgen snel.

Zie ook:

DGT is jarig én trakteert

Website DGT

DGT Club Pack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer artikelen

Jubileum nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom 150 jaar KNSB en sluit je aan bij 5.000+ schaakliefhebbers. 

Maandelijks maak je ook nog kans op mooie prijzen en ben jij de eerste die meer te weten komt over Mr. X.