Finale Schaak-Off super gezellig

Op zaterdag 2 december is in Cultuurcentrum H.F. Witte in De Bilt de landelijke finale gespeeld van de Schaak-Off 2023. Het was tevens een editie die in het teken stond van het 150-jarig bestaan van de KNSB. Dat betekende extra deelnemers en extra prijzen.


Met ruim 1000 deelnemers in de voorronden, 260 in de regiofinales, streden de overgebleven 120 deelnemers om 30 landelijke bokalen.

Het mooie aan de Schaak-Off is, is dat in elke ronde spelers van zowel alle leeftijden als van allerlei niveau meestrijden. Iedereen wordt op zijn of haar eigen speelniveau ingedeeld in een groepje van 4. Op elke niveau kun je dus kampioen worden.

Alle deelnemers kregen overigens een jubileummedaille, een pin en een bidon. Daarnaast werden een paar jubileum sponsorartikelen van DGT en Koning Schaak verloot. Wat dacht u van twee DGT Pegasus borden en drie DGT 2500 klokken en een doos van Koning Schaak? In de voorronden hadden alle deelnemers al een Chessable Pro licentie van 30 dagen gekregen en waren er nog eens vijf van een jaar verloot.

KNSB-bestuurslid Erik Mijnheer overhandigde de bokalen aan de 30 blije winnaars, maar feliciteerde ook de andere deelnemers met hun prestatie. De Schaak-Off is er tenslotte voor iedereen.

Zie hier alle winnaars en eindstanden van de finale.

De organisatie was in handen van de KNSB. De KNSB dankt het H.F. Witte Centrum voor hun gastvrijheid, DBC voor hun hulp in de organisatie en DGT, Chessable en Koning Schaak voor het beschikbaar stellen van de prijsjes.

Tot volgend jaar!

P1003814
Fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer artikelen

Jubileum nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom 150 jaar KNSB en sluit je aan bij 5.000+ schaakliefhebbers. 

Maandelijks maak je ook nog kans op mooie prijzen en ben jij de eerste die meer te weten komt over Mr. X.