TeamNL Twitch Party en TeamNL Quiz

Tijdens de rustdag van de EK voor landenteams organiseren wij een een TeamNL Twitch Party. Dat is een ‘schaakfeestje’ via Twitch met als host IM Stefan Kuipers. Dit begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Analyses, interviews, prijzen én er wordt natuurlijk ook geschaakt. Het enige dat je hoeft te doen, is op tijd op ons Twitchkanaal te kijken. Ben jij er ook van de partij?

Stefan analyseert eerst enkele partijen van de EK. Hij doet dit op een manier die voor de gemiddelde clubschaker goed te volgen is. Tijdens de uitzending bellen ook enkele TeamNL-spelers vanuit Montenegro voor een interview. Een aantal gelukkigen kunnen snelschaken tegen Stefan en als afsluiting is er een schaakarena (snelschaaktoernooi) op Chess.com. Het toernooi start om 20.00 uur, aanmelden kan vanaf 19.00 uur. Dat kan via deze link.

Wil je het hele programma zien? Kijk dan snel op de website schaken.nl.

Zhaoqin Peng (foto: Mark Livshitz)

Tot en met het einde (tot 21 november) van de EK voor landenteams kun je ook meespelen met de TeamNL Quiz. Hierbij testen wij je kennis van de schaakwereld en maak jij kans op mooie prijzen! Meedoen is simpel: scan de QR-code hieronder en je speelt direct mee. Zit je al op je mobiel en kun je dus niet scannen? Klik dan hier.

Scan om de TeamNL Quiz te spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer artikelen

Jubileum nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom 150 jaar KNSB en sluit je aan bij 5.000+ schaakliefhebbers. 

Maandelijks maak je ook nog kans op mooie prijzen en ben jij de eerste die meer te weten komt over Mr. X.