Morgen de onthulling van Mr. X!

Eindelijk zullen we weten wie er toch schuilgaat achter de helm!

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen: het is Mr. X! En éíndelijk is het (bijna) zover: morgenavond bij wordt de identiteit onthuld van de mysterieuze Mr. X. Velen hebben proberen te raden wie het is, maar tot op heden hebben wij nog niet de juiste naam voorbij zien komen. Is het dan toch gewoon een vliegtuig? De welhaast mythische figuur dook tijdens ons jubileumjaar bijna overal op en schaakte de pannen van het dak.

Simultaan Mr. X bij After Chess

Iedere dag van Chessfestival Groningen is er een avondprogramma in Proeflokaal Hooghoudt. Op 21 december maken wij eerst om 20.30 uur op deze mooie locatie bekend wie Mr. X is. Daarna speelt hij twee uur lang een simultaan. Wil jij het opnemen tegen de enige échte Mr. X? Zorg dan dat je om 20.00 uur aanwezig bent bij het Proeflokaal. Bij grote belangstelling loten we vooraf welke schakers het als eerste mogen opnemen tegen Mr. X. Laten we er samen een mooi schaakfeest van maken!

Let op: consumptie verplicht! We zijn te gast in een proeflokaal, dus waardeer de waard!

De teaser van Mr. X in januari 2023

Online onthulling

Ben je er niet bij? Niet getreurd: simultaan (jaja) maken we met video ook via onze socials bekend wie Mr. X is! De anonieme topper schittert al het hele jaar in online video’s en dus zet hij ook online een punt achter zijn gemaskerde carrière. Houd onze kanalen in de gaten om niets van Mr. X te missen!

Mr. X in training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer artikelen

Jubileum nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom 150 jaar KNSB en sluit je aan bij 5.000+ schaakliefhebbers. 

Maandelijks maak je ook nog kans op mooie prijzen en ben jij de eerste die meer te weten komt over Mr. X.